NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
TERUGBLIK op een succesvolle editie van Vakbeurs Recycling 2023

TERUGBLIK op een succesvolle editie van Vakbeurs Recycling 2023

Dit was Vakbeurs Recycling 2023!

De drie dagen Vakbeurs Recyling zijn voorbij gevlogen! Mede door de inzet van de exposanten, vele (kennis)partners en de 4.700 enthousiaste bezoekers. Gemiddeld hebben wij het mooie cijfer van 7,4 mogen ontvangen van u als bezoeker en een 7,6 van de exposanten. Als organisatie zijn wij ontzettend trots en blikken we graag terug op deze mooie beurseditie met een sfeerimpressie. Hieronder treft u de aftermovie en foto’s!

Bedankt voor uw komst en wij kijken ernaar uit om u volgend jaar weer te mogen verwelkomen tijdens Vakbeurs Recycling 2024!

Team Vakbeurs Recycling

IN DE MEDIA

Een succesvolle editie van de Vakbeurs Recycling benadrukt het grote belang voor de afvalsector. Van 21 tot 23 november opende Evenementenhal Gorinchem haar deuren voor afvalprofessionals in de ruimste zin. Ongeveer 4.700 professionals bezochten de beurs gewijd aan recyclingtechniek en afvalmanagement, en maar liefst 67 exposanten hebben Vakbeurs Recycling alweer geboekt voor 2024. Met dit vertrouwen van zowel exposanten als bezoekers zal de beurs verder worden uitgebreid in kwaliteit en omvang. 

Aftermovie 

Een platform waar alles samenkomt op gebied van recyclingtechniek en afvalmanagement. Nog even nagenieten? Bekijk de aftermovie!

Zero Waste Event
 

In een tijdperk waar duurzaamheid, efficiëntie en circulariteit centraal staan, zetten Easyfairs en Renewi Ecosmart gezamenlijk belangrijke stappen om van Vakbeurs Recycling een voorbeeld van een Zero Waste Event te maken. Binnenkort delen we de resultaten van 2023!

Wat kunt u verwachten in 2024?

We hebben tal van ideeën verzameld om het komende jaar een nóg betere beurs te organiseren. Wat kunt u verwachten? Naast een vernieuwde opzet van de beursvloer kunnen we opnieuw rekenen op een inhoudelijk sterk kennisprogramma, waarin diverse thema’s worden belicht. Samen bereiden we ons voor op de toekomstige uitdagingen. Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom de beurs? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Volg en tag onze socials!

Volgt u ons al op LinkedIn? Wij delen wekelijks met meer dan 1.000 volgers updates over de beurs, de branche en meer!

Graag tot ziens in 2024! 

Via deze weg willen wij u alvast een mooie eindsprint van 2023 wensen, heerlijke feestdagen en een succesvol 2024. Op naar Vakbeurs Recycling 2024 waar wij u weer graag ontmoeten! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details