NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Sterke alliantie voor mobiele breek- en zeefapparatuur in de Benelux en Noord-Frankrijk
Een nieuwe samenwerking: Keestrack en Smet Machinery. Van links naar rechts Stefaan Smet, Maarten van de Ven, Frederik Hoogendoorn, Steven Teirlinck.

Sterke alliantie voor mobiele breek- en zeefapparatuur in de Benelux en Noord-Frankrijk

Om hun marktaandeel in België en Frankrijk te vergroten, nam Smet Machinery de Nederlandse producent van mobiele breek- en zeef­apparatuur, Keestrack, op in hun portfolio. Ze worden daardoor exclusieve importeur voor Vlaanderen en zes noordelijke departementen van Frankrijk, namelijk Pas de Calais, Nord, Somme, Aisne, Ardennes en Marne.

Smet Rental en Smet Machinery, verschillende delen van de Smet Group, staan bekend om hun uitstekende reputatie in de verkoop, het onderhoud en de verhuur van machines binnen de recyclage- en grondstoffenindustrie. Met Keestrack zetten ze nu de volgende stap in hun succesvol traject …

Niet beginnen vanaf nul

De overeenkomst tussen Keestrack en Smet Machinery werd ondertekend op het hoofdkantoor van Keestrack in Bilzen. Stefaan Smet, eigenaar, en Steven Teirlinck, operationeel manager van Smet Machinery, zijn enthousiast om aan de slag te gaan met de verkoop van Keestrackapparatuur. “We zijn al goed bekend met deze breek- en zeefmachines. Ze zijn al vele jaren operationeel in ons verhuurbedrijf, vanwege hun productiviteit en betrouwbaarheid”, aldus Smet. Teirlinck voegt toe: “We beginnen zeker niet vanaf nul. Onze ervaring in de markt en onze bekendheid met Keestrackapparatuur zullen resulteren in een snelle start in de verkoop en het onderhoud van de machines.”

Hybride R3e en K4e aan het werk.

Energiezuinig en productief

Keestrack is opgericht in 1996 door Kees Hoogendoorn en zijn vrouw Annet Schoenmaker. Het familiebedrijf wordt nu geleid door de tweede generatie en heeft meer dan 1.100 medewerkers wereldwijd, met productiefaciliteiten in meerdere landen en meer dan 116 distributeurs in 100 landen. Keestrack streeft ernaar om – door voortdurende innovatie – de meest energiezuinige en productieve apparatuur op de markt te bouwen. De CEO van Keestrack, Frederik Hoogendoorn en area sales manager Maarten van de Ven kijken uit naar de samenwerking met Smet Machinery, om zo hun activiteiten in Vlaanderen en een deel van Frankrijk uit te breiden.

Complete service

Het belangrijkste voordeel van het dealerschap van Keestrack, volgens Smet, is het feit dat Keestrack een zeer innovatief en duurzaam bedrijf is dat volledig elektrisch aangedreven machines levert, iets wat steeds belangrijker wordt op de Belgische en Franse markt. Teirlinck concludeert: “Smet Groep is de afgelopen twee jaar geëvolueerd tot een one-stop-shop voor recyclagemachines. Naast verhuur richten we ons nu ook op verkoop en onderhoud van de machines. We bieden op die manier een complete service aan onze klanten.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details