NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwste innovaties binnen recyclagesector
Terex Finlay 883+

Nieuwste innovaties binnen recyclagesector

Van Laecke Group – Stand B12

Van Laecke Group is een familiale kmo met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector. De groep overkoepelt twee bedrijven, die aan de klanten in hun sector een uitgebreid en complementair aanbod van machines aanbieden. Binnen de groep kun je onder andere terecht bij Van Laecke Group BE voor recyclagemachines voor de verwerking, sortering en reiniging van grond en steenafval van diverse origine. Daarnaast bieden ze een gamma aan van krachtige TEREX overslagkranen en een uitgebreid aanbod aan industriële- en bosbouwfrezen van het merk FAE. De Nederlandse vestiging, Van Laecke Group NL met hoofdzetel in Houten, staat in voor de verwerking van sloop- en groenhout. Vanuit hun twee vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgen zij onderhoud en service naar de klant. In totaal zijn er 40 werknemers actief bij het bloeiend familiebedrijf.

Tijdens MATEXPO laten ze je graag kennismaken met de nieuwste innovaties binnen de recyclage­sector. Experts @ your service is geen loze slogan bij de Van Laecke Group. Na een lange periode van research en ontwikkeling brachten ze de Stonewasher SW1000 op de markt, een waterbad voor het scheiden van drijvende delen uit steenpuin. Naast de SW1000 brengt de Van Laecke Group nu de grotere XL-versie op de markt. Een unieke machine, die een grote verscheidenheid aan producten kan behandelen, zoals steen- en betonpuin, containerafval, groen­afval, biomassa … 

Terra Start Select S60

Zeer eenvoudig materiaal breken op de werf 

Naast de statische machines is er ook een live demo met ALLU zeefbakken. Het Finse ALLU maakt al meer dan 25 jaar zeefbakken in allerlei types en uitvoeringen voor graafmachines, wielladers en schrankladers. Naast het aanbod zeefbakken vult ALLU zijn gamma aan met een serie breekbakken voor graafmachines van 10 tot 35 ton. De ALLU crusher maakt het mogelijk om zonder extra transportkosten zeer eenvoudig materiaal te breken op de werf en dat te hergebruiken. Door middel van het verstellen van een simpele pin, letterlijk maar twee minuten werk, kun je makkelijk en snel de korrelgrootte (van 0 – 16 tot 0 – 200 mm) van het eindproduct veranderen. Naast het aanbod van ALLU en de Stonewasher kun je op hun stand kennismaken met de zeef- en breekinstallaties van Terex Finlay en EvoQuip, het Terra Select gamma, de industriële en constructie frezen van FAE en de Teuton langzaamdraaiende shredder.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details