NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe sloophamers: krachtig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Nieuwe sloophamers: krachtig, duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Het assortiment van VemaTec België is uitgebreid met de Epiroc sloophamers. Epiroc is hét merk als het gaat om de allerbeste kwaliteit in sloophamers. Ze zijn enorm krachtig, duurzaam, eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk. Met een Epiroc sloophamer wordt uw graafmachine een veelzijdige tool voor het slopen van harde materialen en ondergronden.

Epiroc (voorheen bekend als Atlas Copco) is een Zweeds merk en staat bekend om zijn vooruitstrevende technologie en de ongeëvenaarde kwaliteit van de producten. De Epiroc sloophamers zijn ideaal voor diverse sloopwerkzaamheden, zoals het breken van asfaltverhardingen, betonconstructies en rotsen. De belangrijkste eigenschappen van de Epiroc sloophamers zijn:

  • Compacte bouw en lichtgewicht 
  • Enorm krachtig 
  • Laag geluids- en trillingsniveau 

Ook nog andere uitrustingsstukken

Wist u dat u bij VemaTec ook terecht kunt voor andere topkwaliteit uitrustingsstukken? Naast sloophamers kunt u hier namelijk onder andere graafbakken, sloop-sorteergrijpers, rippers en schuifborden vinden. Het hele VemaTec assortiment kunt u vinden op de website van het bedrijf. U vindt er producten van het eigen merk VemaTec, maar ook van andere merken als Auger Torque, Cazo en Esco. Een groot deel van de producten kunt u op deze website zelfs direct bestellen. U profiteert hierbij van een snelle levering en een uitstekende prijs. Voor alle voorradige producten geldt; op een werkdag voor 15 u besteld is dezelfde dag verzonden.

Bijkomende informatie

Naast het kopen van producten, kunt u op de VemaTec website ook een hoop andere informatie vinden. Zo worden er regelmatig handige video’s en blogs gedeeld over uitrustingsstukken, bijvoorbeeld over het koppelen of onderhouden van een uitrustingsstuk. Let op: Epiroc sloophamers zijn alleen beschikbaar voor bedrijven gevestigd in België.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details