NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Nieuwe Pronar op Matexpo
Deze machine met een trommellengte van 5,50 m en een diameter van 2 m kan Herema leveren op een rupsonderstel, wielen of als vaste installatie.

Nieuwe Pronar op Matexpo

Herema Recycling Machinery – Stand B07A

Herema Recycling Machinery is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het verkopen en onderhouden van recyclage­machines. Door hun directe aanpak, vlotte samenwerking en kwalitatief machinepark onderscheiden ze zich van de concurrentie. Herema is verdeler van een absoluut topmerk: Pronar. Het Poolse merk maakt eenvoudige, maar zeer betrouwbare machines, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Pronar is niet zomaar de eerste de beste. Het bedrijf werd bijna 30 jaar geleden opgericht in Narew, in de regio Podlasie in het noordoostelijke deel van Polen. Pronar heeft ondertussen meer dan 3.000 werknemers in dienst. In acht state-of-the-art fabrieken, gelegen op een oppervlakte ter grootte van 80 voetbalvelden, wordt dagelijks 800 ton staal gebruikt om 4.000 onderdelen te produceren. Tegenwoordig is Pronar de onbetwiste leider in de productie en verkoop van recyclagemachines. Wim Heynickx, algemeen directeur Herema: “Op Matexpo zullen we een viertal superieure machines van Pronar aan het grote publiek voorstellen. Op die manier zal voor iedereen de zeer uitgebreide scope van deze machines 100% duidelijk worden.”

Pronar maakt eenvoudige, maar zeer betrouwbare machines, met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Pronar MPB 20.55gh

“Eerst en vooral hebben we de Pronar MPB 20.55gh mobiele trommelzeef mee”, gaat Heynickx verder. “Onze bestseller met al meer dan 120 referenties in de Benelux zal er dit jaar ongetwijfeld weer bij zijn. Deze machine met een trommellengte van 5,50 m en een diameter van 2 m kunnen we leveren op een rupsonderstel, wielen of als vaste installatie. Qua aandrijving kan de klant kiezen tussen de betrouwbare Caterpillar of Deutz motor, maar ook een volledig elektrisch model of hybride variant behoren tot de mogelijkheden.”

MRW 2.65 twin shaft shredder

“Ook de MRW 2.65 twin shaft shredder zal een acte de presence geven. Deze alleskunner kan geconfigureerd worden om zowel beton als steenpuin te breken, alsook groenafval, hout of restafval te verkleinen. Door zijn snelwisselsysteem kan de klant in geen tijd de rotoren wisselen en zo de keuze maken tussen beton/steenpuin of biomassa/restafval. De machine wordt geleverd op zowel een haaksysteem als rupsonderstel, zodat hij op alle mogelijke manieren makkelijk getransporteerd kan worden.”

Door de 42 verwisselbare beitels op de rotor en de verschillende varianten hiervan kan de machine – naargelang de gewenste output – voor elke toepassing uitgerust worden.

MRW 1.300g single shaft shredder

“De robuuste capaciteitsmachine MRW 1.300g single shaft shredder, met een 550 pk sterke Volvo penta motor heeft zijn intrede in de markt vier jaar geleden niet gemist. De machine is namelijk uiterst geschikt voor het verkleinen van restafval, biomassa en A/B hout. Door de 42 verwisselbare beitels op de rotor en de verschillende varianten hiervan kan de machine – naargelang de gewenste output – voor elke toepassing uitgerust worden. Tevens kunnen er kamverlengers of korven onder de rotor gestoken worden voor de gewenste stukgrootte.”

De gloednieuwe schudzeef, de Pronar MPP 1238s scalpeerzeef, zal zijn debuut maken op Matexpo.

Pronar MPP 1238s scalpeerzeef

“En als laatste zal de gloednieuwe schudzeef, de Pronar MPP 1238s scalpeerzeef, zijn debuut maken op Matexpo. Deze machine is ontworpen met de visie een zo lang en breed mogelijk zeefdek te bekomen, maar toch de machine te kunnen transporteren over de snelweg. De uitvoerbanden klappen over de machine waardoor het open of dicht vouwen van deze machine binnen enkele minuten kan gebeuren. Zoals alle Pronar machines is deze ook uitgerust met het IFM touchscreen bedieningspaneel waar alle mogelijke snelheden en amplitudes nauwkeurig in te stellen zijn. Zijn autostart/stop-functie geeft de machinist de mogelijkheid de machine te verzetten zonder enige hendels te verzetten of zelfs uit te stappen. Met deze vier machines zullen we 100% zeker de aandacht trekken van elke professional in de sector”, besluit Heynickx.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details