NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
MAN @ MATEXPO 2023. SIMPLY MORE.

MAN @ MATEXPO 2023. SIMPLY MORE.

M.A.N. TRUCK & BUS – Stand 520 & 521

Wie denkt aan robuuste bedrijfsvoertuigen, uitgerust voor de meest veeleisende toepassingen, on road én off road, komt automatisch bij MAN terecht, waar u ‘simpelweg’ meer mag verwachten. Logisch dus dat MAN een vaste waarde is op MATEXPO, de internationale bouwvakbeurs bij uitstek te Kortrijk Xpo.

U en uw bedrijf krijgen vandaag de dag héél wat uitdagingen te verwerken, van steeds korter wordende deadlines tot stijgende kosten­structuren. Meer dan ooit moet u dus kunnen rekenen op uw voertuigpark, dat steeds beschik­baar dient te zijn, economisch en als het even kan ook ecologisch. MAN is hierbij uw partner bij uitstek en biedt totaaloplossingen die verder gaan dan bedrijfsvoertuigen alleen.

MAN New Truck Generation. Mijlpaal met een leeuwenhart.  

Met de nieuwste truckgeneratie is MAN duidelijk niet aan zijn proefstuk toe. Kosten nog moeite werden gespaard bij de ontwikkeling van deze intussen uiterst succesvolle MAN vrachtwagenreeks. Het resultaat? Een referentie in de sector, ontwikkeld door chauffeurs, voor chauffeurs. Met een dynamisch en gestroomlijnd exterieur zijn de MAN TGX, TGS, TGM en TGL een lust voor het oog, geheel in de vertrouwde MAN optiek. Maar ook het cabine-interieur werd niet vergeten, resulterend in een zee aan binnenruimte en een intuïtief bedieningsconcept met MAN SmartSelect. Voeg daar nog een uitgebreide waaier aan veiligheidssystemen aan toe, met onder meer het digitale MAN OptiView spiegelcamerasysteem, en u weet dat u bij MAN gebeiteld zit.

De MAN TGE. Ook op de werf in zijn sas.

In het straatbeeld is onze MAN TGE bestelwagen intussen niet meer weg te denken, net omdat hij kwaliteit, veelzijdigheid en flexibiliteit op on­ove­rtroffen wijze weet te combineren. Het MAN TGE gamma weet in alle omstandigheden zijn MANnetje te staan, wat hem tot de ‘truck onder de bestelwagens’ maakt. Ontdek de meest uiteenlopende configuraties op Matexpo en laat u verrassen!   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details