NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Eenvoudige en snelle digitalisering van transportdocumenten
DigiForm wil een brug slaan tussen de complexiteit van de wetgeving en het gebruiksgemak. Met een druk op de app op zijn scherm is de chauffeur er intuïtief mee aan de slag, zelfs met minimale digitale kennis.

Eenvoudige en snelle digitalisering van transportdocumenten

Geen gedoe. Dat is het opzet van DigiForm om elk bedrijf uit de afval- en recyclagesector te helpen voldoen aan hun verplichtingen om voortaan over digitale identificatieformulieren te beschikken. Ongeacht hoe ver ze al staan in hun digitaliseringstraject. “Als de demo hen bevalt, kunnen klanten er morgen al mee aan de slag als stand-alone oplossing”, vertelt Pieter-Jan Zwaan, zaakvoerder bij DigiForm. “Daarnaast kunnen we ook zorgen voor de nodige koppelingen met andere systemen.”

Een van de oplossingen die voor de OVAM aan alle wettelijke verplichtingen in verband met digitale identificatieformulieren tegemoetkomt, is de oplossing die DigiForm vandaag aanbiedt. Een webapplicatie die gebruikers in staat stelt om zo eenvoudig en zo transparant mogelijk tegemoet te komen aan de nieuwe digitale standaard. “Ons uitgangspunt bij de ontwikkeling was dat we gebruikers zo weinig mogelijk zelf wilden opleggen. Enkel wat nodig is om tegemoet te komen aan de flow die het VLAREMA vooropstelt. We willen met DigiForm echt een brug slaan tussen de complexiteit van de wetgeving en het gebruiksgemak. Met een druk op de app op zijn scherm is de chauffeur er intuïtief mee aan de slag, zelfs met minimale digitale kennis”, aldus Zwaan.

Eenvoud voorop

Toch biedt DigiForm ook alle mogelijkheden voor afval- en recyclagebedrijven die zelf al verder staan in hun digitale transformatie. “Wie de formulieren wil integreren binnen andere digitale processen in de bedrijfsvoering, kan eveneens op onze expertise een beroep doen. Indien gewenst is het bijvoorbeeld mogelijk om van onze link met Matis gebruik te maken. Onze software laat zich eenvoudig koppelen, zelfs met de software van klanten of leveranciers die een concurrerende oplossing gebruiken. Dit is overigens een traject waar een recyclagebedrijf dankzij DigiForm gerust in kan groeien. Naarmate hij verder digitaliseert, kunnen wij de nodige integraties voorzien.” Ook DigiForm zit niet stil. Op basis van de feedback van zijn klanten zorgt het nog voor extra functionaliteiten. “Maar zonder aan de eenvoud te raken. Dat is echt onze sterkte.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details