NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Een tijdmachine op de bouwplaats

Een tijdmachine op de bouwplaats

Er is altijd tijdgebrek op de bouwplaats. MB Crusher  een machine gemaakt die de tijd kan zeven.

Elke dag op de bouwplaats is een race tegen de klok: er zijn te veel klussen die gedaan moeten worden, maar er is altijd te weinig tijd. Of er lijkt nooit genoeg te zijn. Projecten stapelen zich op, deadlines naderen en kosten stijgen.

Om projecten op tijd af te leveren en het werk af te ronden, moet u zorgvuldig plannen en efficiënt omgaan met grondstoffen. Maar… er is hulp!

De zeeftrommels en zeefbakken van MB Crusher. Echte ’tijdmachines’.

SLEUVEN GRAVEN EN VULLEN

Sleuven voor rioleringsprojecten hebben een enorme invloed op de kwaliteit van leven, juist omdat ze zorgen voor het goed functioneren van sanitair in huizen, waterleidingnetwerken en rioleringssystemen. Ze zijn sleuven essentieel voor de aanleg van pijpleidingen, olie- en gasraffinaderijen, energiecentrales, chemische verwerkingsinstallaties en nog veel meer.

De aanleg van een compleet leidingnetwerk vereist daarom zorgvuldige planning en efficiënte logistiek. De uitrustingsstukken van MB Crusher vereenvoudigen de organisatie en besparen tijd en geld: uitgegraven materiaal wordt eenvoudig omgezet in opvulmateriaal in slechts drie stappen: laden, zeven en opvullen.

OMGEVINGSWERK

Het doel is om een omgeving te creëren die een lust voor het oog is, maar het moet ook functioneel en duurzaam gerealiseerd worden. Dit betekend ook binnen de deadlines en kostenbesparend.

Met de MB-S- en MB-HDS uitrustingsstukken kunt u afvalmateriaal verwerken waar u ook bent, zelfs als het nat of vochtig is. Deze aanbouwdelen zeven het materiaal op maat en kwaliteit, zodat je geen nieuw materiaal hoeft te kopen of hoeft te wachten tot het wordt afgeleverd

SLOOPWERK

Het scheiden van het grove materiaal van het fijne materiaal is heel belangrijk als we opruimen na de sloop. Met de uitrustingsstukken van MB Crusher kunnen we dit snel en eenvoudig doen: u kunt het materiaal direct ter plekke verwerken met uw bouwmachine. Bovendien kunnen de zeefsets van de zeeftrommels en de rotors van de zeefbakken eenvoudig op locatie worden verwisseld

Meer flexibiliteit, minder moeite, in minder tijd. Beide uitrustingsstukken kunnen worden geïnstalleerd op graafmachines, graaflaadmachines en shovels. Ongeacht de bouwmachine of het materiaal dat moet worden verwerkt, kan het project op tijd of zelfs eerder dan gepland worden opgeleverd.

De capaciteit om materialen van verschillende afmetingen en types nauwkeurig te zeven, vereenvoudigt het afvoeren en recyclen, in minder tijd en zonder veel moeite.

Kortom, tijdgebrek op de bouwplaats is een belangrijke uitdaging die een zorgvuldige planning en efficiënt beheer van middelen vereist. De uitrustingsstukken van MB Crusher maken het mogelijk om de werkzaamheden op de bouwplaats te vereenvoudigen, tijd te besparen. Last but not least: het gebruik van deze bakken kan echt een geweldige manier zijn om van stress af te komen. Er is niets bevrijdender dan te zien hoe die ongewenste materialen worden omgezet in materialen die opnieuw kunnen worden gebruikt. Hoe bevredigend, niet?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details