NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Duurzaamheid begint met milieuvriendelijke én zuinige machines
Met deze batterij-aangedreven verreiker kan je ononderbroken werken, zelfs wanneer de machine is aangesloten op netstroom.

Duurzaamheid begint met milieuvriendelijke én zuinige machines

Technologische innovaties in verreikers 

SMT is een toonaangevend full-service distributiebedrijf dat gespecialiseerd is in materiaal en machines voor de sectoren bouw, materiaal-handling en recyclage in België en Luxemburg. SMT heeft een lange staat van dienst in het exclusief werken met wereldwijde kwaliteitsmerken zoals Volvo Construction Equipment, Sennebogen en Holms en streeft ernaar om klanten een hoogwaardige service te bieden op het niveau van deze merken.

Om de voortdurend groeiende massa gerecycleerd materiaal te kunnen beheren, zijn machines nodig die grote hoeveelheden van de meest uiteen­lopende materialen efficiënt kunnen sorteren en laden. Want duurzaamheid betekent niet alleen de winning van secundaire grondstoffen waarbij afval wordt vermeden – het betekent ook het gebruik van milieuvriendelijke en zuinige machines in het recyclageproces zelf. Sennebogen maakt dit op alle fronten waar en is dus de ideale ‘match’ voor SMT. Recent pakte het bedrijf uit met drie nieuwe topmachines in de sector …

De 817 Electro Battery overslagmachine is de eerste van de vrij beweegbare batterij-aangedreven modellen.

‘Next generation’ Sennebogen is uniek in zijn klasse

Een Beierse innovatie doet zijn intrede op de markt van verreikers, want Sennebogen breidt zijn eigen Multi Line productlijn uit met een tweede model, de 3.40 G. De volledig nieuwe ontwikkeling is nu al optisch indrukwekkend en uniek. Naast de prestatiegegevens valt de machine in dit marktsegment vooral op door haar comfortabel overzicht. Daarvoor zorgt de moderne Multicab, die traploos kan worden verhoogd tot een ooghoogte van 4,10 m en zo écht zicht en veiligheid garandeert bij het dagelijkse werk.

De compacte overslagmachine overtuigt door zijn hoge systeemprestaties.

Elektrische overslagmachine met batterijtechnologie

Emissievrije elektrische verreikers zijn al vele jaren beschikbaar in bekabelde vorm. Want de pure batterij-aangedreven toestellen die al op de markt zijn, zijn tot nu toe nadelig gebleken door de beperkte werkingsduur van de batterijen. Niet zo met de nieuwe Sennebogen 817 Electro Battery: de nieuwe mobiele elektrische materiaalverwerker met batterijtechnologie combineert de voordelen van beide oplossingen. Met deze batterij-aangedreven verreiker kan je ononderbroken werken, zelfs wanneer de machine is aangesloten op de netstroom om op te laden. 

De Multicab kan traploos worden verhoogd tot een ooghoogte van 4,10 m.

Nieuwe 822 G-serie recyclage materiaal-handler

De volledig vernieuwde 822 G beschikt over intelligente en grondstof­besparende machinetechniek en heeft alles wat maar te wensen valt op het gebied van comfort en veiligheid voor de machinist. Dit is de nieuwste generatie materiaalbehandelingstechnologie voor gebruik bij recyclage of schroot. De geoptimaliseerde nieuwe editie van de populaire 22 t 818 E recyclage allrounder maakt het mogelijk om materiaal op een bijzonder milieuvriendelijke en economische manier te behandelen en sorteren. De compacte overslagmachine overtuigt door zijn hoge systeemprestaties en uitstekende onderhoudsvriendelijkheid, net als de comfortabele cabine van de bestuurder, waarvan het design en de functie werden herwerkt.   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details