NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Delaere Engineering BV verkoopt bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS BV
Sims Recycling Solutions (SRS) helpt organisaties om op een efficiënte en milieuverantwoorde manier hun overtollige en afgedankte elektrische en elektronische apparatuur (AEEA) veilig en duurzaam te hergebruiken en te recyclen. Het uitgebreide portfolio van services en rapportages geeft onze klanten gemak, inzicht en controle over de retourstroomproducten. SRS optimaliseert het hergebruik van elektronica door producten in zijn geheel of componenten ervan op te knappen en ze een tweede leven te geven. Dit gebeurt na een grondige functionele controle van de apparaten en gecertificeerde verwijdering van eventueel achtergebleven data. Wanneer de producten niet meer bruikbaar zijn, zullen wij ze als WEEELABEX gecertificeerd verwerker op milieuverantwoorde wijze vernietigen waarbij belangrijke grondstoffen als plastics, ijzer, aluminium, RVS, en edelmetalen op grote schaal worden teruggewonnen. Hiermee staat SRS aan de basis van de circulaire economie. Sims Recycling biedt recyclingoplossingen aan op regionale, nationale en wereldwijde schaal door te werken met een netwerk van eigen vestigingen en gecontroleerde partners. Onze klanten kunnen hiermee beschikken over gecoördineerde wereldwijde recycle- en hergebruikoplossingen voor de retourstroom elektronische producten. SRS verwerkt elektronica zoals: • Apparaten die niet meer gebruikt worden of defect zijn • Overtollige voorraden nieuwe apparaten • Productie-uitval/-afkeur • Gebruikte of nieuwe componenten en printplaten • Systemen die door producenten zelf uit de markt zijn genomen • Garantieproducten die retour zijn gekomen. • Destructie van Prototypes Onze diensten worden afgenomen door overheidsdiensten, het bedrijfsleven alsook door andere recycle bedrijven. Wanneer u op zoek bent naar complete recycle oplossingen inclusief uitgebreide rapportage mogelijkheden voor uw afgedankte elektrische en elektronische apparatuur dan vernemen wij dit natuurlijk graag via bovenstaande contactgegevens.  

Delaere Engineering BV verkoopt bedrijfstak ‘weegbruggen’ aan RDS BV

Delaere Engineering?

Delaere Engineering heeft een lange en bekende geschiedenis in klassieke weegsystemen als weeg- bruggen en plateauwegers. 

Sinds geruime tijd heeft het bedrijf zich vooral ontwikkeld als machinebouwer, met als specialisatie installaties voor het afvullen en verhandelen van big bags. Het bedrijf is daarin internationaal actief en sterk vertegenwoordigd in sectoren als chemie, voeding en logistiek. Om zijn ambities daarin nog meer kracht bij te zetten wil Delaere de focus volledig op deze activiteit richten. 

RDS BV?

RDS Weighing & Safety – tot voor kort RDS Electronics – is marktleider in on-board weegsystemen en veiligheidsoplossingen waaronder camera’s en antibotssystemen. De tak weegsystemen wordt uitgebreid met de weegbruggen van Delaere Engineering. ‘Blijven investeren in mensen, organisatie en producten’ is één van de slagzinnen van het bedrijf en met deze overname wordt de daad bij het woord gevoegd.

Concreet?

Aan de weegbruggen zelf wordt niets veranderd.Ook het oorspronkelijke team blijft tot uw dienst. Het enige verschil is dus dat u vanaf mei 2021 ook voor weegbruggen bij RDS Weighing & Safety aan het juiste adres bent.

Bij vragen kunt u zich steeds richten via mail naar info@rds.eu of telefonisch op het nummer +32 56 29 10 10

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details