NLFR

Platform over de gehele recyclingstroom binnen de Benelux
Best of Industry Award 2023 gaat naar Linde

Best of Industry Award 2023 gaat naar Linde

Linde MH 24V brandstofcelsysteem wint de Best of Industry Award in de categorie Aandrijfcomponenten

Het Linde HyPower 24V brandstofcelsysteem van Linde Material Handling (MH) kreeg de meeste online stemmen en veroverde de eerste plaats in de categorie ‘Drive Components’ van de Best of Industry Award 2023. Het innovatieve energiesysteem op waterstof wordt gebruikt in pallettrucks en stapelaars, double stock stapelaars, orderverzamelaars en trekkers.

“We willen alle deelnemers bedanken voor hun ongelooflijke steun,” zei Torsten Rochelmeyer, Senior Director Strategy & Solution Portfolio bij Linde MH, tijdens de prijsuitreiking in Würzburg. “Met het 24V brandstofcelsysteem kunnen we onze klanten nu een truck, brandstofcel én service vanuit één bron aanbieden, wat ons streven naar technologisch leiderschap onderstreept. Het merk Linde heeft het meest uitgebreide portfolio van energieoplossingen in de hele branche.”

De Best of Industry Award is een breed opgezette industrieprijs die wordt uitgereikt door verschillende vakbladen, waaronder MM Maschinenmarkt van de Vogel Communications Group gevestigd in Würzburg, Duitsland. Elk bedrijf dat tussen juni 2022 en maart 2023 een nieuw of verbeterd product of oplossing op de markt bracht, kwam in aanmerking om zich kandidaat te stellen. Dit jaar werden er in totaal 20.000 stemmen uitgebracht, met 160 innovaties om uit te kiezen in 24 categorieën.

“Het 24V brandstofcelsysteem is precies afgestemd op de vereisten van de interne materiaalstroom,” zegt Rochelmeyer, die deze speciale eigenschap van het Linde HyPower 24V brandstofcelsysteem beschrijft. De precieze samenwerking met de krachtige lithium-ion batterij beschermt de brandstofcelstacks en zorgt zo voor een lange levensduur. Het systeem is geruisloos en volledig in het netwerk van de truck geïntegreerd. Gebruikers profiteren van snelle laadtijden van slechts een paar minuten en zonder uitstoot van schadelijke stoffen. Als de waterstof uit hernieuwbare bronnen komt, is de hele voetafdruk van de truck CO2-neutraal.Best of Industry Award 2023 gaat naar Linde

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details